Alkuperäinen ohje: Kaikkien aikojen parsakaalisalaatti / Kauhaa ja rakkautta
Annoksia n. 2-3 kpl kirjolohifilee Hunaja-valkosipuli Hot BBQ (Poppamies) 1 parsakaali 1,5 rkl balsamiviinietikkaa suolaa sokeria 1 pss (150 g) cashew-pähkinöitä 1 tuore chili 3 kpl valkosipulinkynttä chiliöljyä juustokumina Parsakaalisalaatti Sekoita balsamiviinietikkaan hyppysellinen suolaa ja sokeria. Leikkaa parsakaali kukinnoiksi ja sekoittele balsamiviinietikkaan maustumaan, noin tunnin verran riittää. Maustumisen aikana kannattaa sekoitella muutaman kerran. Lorauta chiliöljyä paistinpannulle, lisää joukkoon cashew-pähkinät sekä suikaloitu chili ja murskattu valkosipuli. Paista hetken pannulla, mutta varo etteivät pääse palamaan. Kaada joukkoon marinoitu parsakaali ja sekoittele maut keskenään. Parsakaalia ei ole tarkoitus paistaa, mutta lämpimällä pannulla saat maut hyvin sekaisin. Tarjoile heti.
Kirjolohi
Grillaa kirjolohifilee keskilämmöllä ensin hetken nahkapuol ylöspäin, sitten käännä ja valele kalaa grillauskastikkeella. Kastiketta voit valella grillauksen ajan oman makusi mukaan. Kastike mustuu kalan pintaan, mutta se ei makua haittaa.
| Vinkkejä:
|
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti