Alkuperäinen ohje: Karitan miilunpolttajan spagetti / Valio Ruokaohje
Annoksia n. 4 kpl, n. 650 kcal/annos 400 g täysjyväspaghettia 250 g kinkkusuikaleita 2 x kananmuna 1 prk (2,5 dl) Kolmen juuston ruokakermaa (Valio, rasvaa 10%) 1 pss (150 g) emmentaljuustoraastetta (rasvaa 17%) mustapippuria suolaa timjamia Laita spagetti kiehuvaan, suolalla maustettuun runsaaseen veteen. Keitä se juuri ja juuri kypsäksi (al dente) pakkauksen ohjeen mukaan. Paista kinkkusuikaleita tilavassa korkeareunaisessa paistokasarissa tai pinnoitetussa kattilassa, kunnes se saa hiukan väriä ja rapeutta. Sekoita kulhossa kananmunat, ruokakerma, suola, mustapippuri ja juustoraaste. Valuta ja huuhtele spaghetti juoksevalla vedellä lävikössä. Kaada spagetti kinkun joukkoon pannulle ja lisää kerma-munaseos sekoitellen. Nostele spagettia puuhaarukalla ja kuumenna hetkisen kunnes kastike alkaa hyytyä. Mausta vielä ripauksella timjamia. Jätä ruoka mehevän kosteaksi ja tarjoile heti. | Vinkkejä:
|
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti