Alkuperäinen ohje: Porkkana-fetasalaatti / Yhteishyvä Ruoka
Annoksia n. 2-4 kpl 500 g porkkanoita 200 g feta-juustoa tuoretta basilikaa kuminansiemeniä oliiviöljyä valkoista balsamicoa
Kuori ja suikaloi porkkanat, jos käytät kesäporkkanoita niin ei niiden kuoriminen ole välttämätöntä. Keitä porkkanoita muutaman minuutin ajan, kunnes ne ovat kypsiä, mutta eivät niin pehmeitä että hajoavat. Valuta lävikössä ja kaada takaisin kattilaan, lorauta sitten joukkoon oliiviöljy ja balsamico suunnilleen sellaisessa suhteessa, että oliiviöljyä on tuplasti enemmän. Ripottele joukkoon kuminansiemeniä. Pyörittele porkkanat liemessä ja jätä hetkeksi maustumaan. Valuta tai nostele porkkanat tarjoilulautaselle, murusta päälle fetajuusto sekä silputtua tuoretta basilikaa. Sekoita kevyesti ja tarjoile.
| Vinkkejä:
|
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti