Annoksia n. 4-6 kpl 2-3 dl moniväristä simpukkapastaa 2 dl pakastemaissia 2 dl pakasteherneitä 3 kpl tomaatteja jäävuori- tai jääsalaattia 1 kpl kevätsipuli Kastike 3 rkl majoneesia 1 rkl sinappia loraus sitruunamehua tujaus paprikajauhetta tilkka chiliöljyä
Keitä pasta runsaasti suolalla maustetussa vedessä (juu, tämä oli taas se suolaista kuin välimeren vesi) ja valuta. Sulata maissit ja herneet ja kaada ne pastan jatkoksi kulhoon. Silppua salaatti pieneksi ja kuutioi tomaatit. Sekoita myös nämä salaattiin. Suikaloi lopuksi kevätsipuli hienoiksi renkaiksi ja kääntele se vielä salaatin sekaan.
Sekoita kastikkeen ainekset toisessa kulhossa ja tarkista vielä kastikkeen maku. Kääntele kastike valmiiksi salaatin joukkoon ja lisuke on valmista syötäväksi. Toimii sekä haaleana, että myöhemmin jääkaappikylmänä. | Vinkkejä:
|
Ruoanlaitto ei vaadi kuin mielikuvitusta. Rohkeasti kokeilemaan, opit parhaiten tekemällä itse.
torstai 5. heinäkuuta 2012
Ei-ihan-italiansalaattia sekä grillimakkaraa
Ajatuksena oli italiansalaatti grillattavien makkaroiden kaveriksi, mutta koska ajatus syntyi hiukan ex-tempore kesken kauppareissun, ei tietenkään italiansalaatin ohjettakaan ollut ihan hollilla. Toisekseen, siihen tulee myös kinkkua, mikä ehkä olisi ollut tarpeetonta makkaralle tulevalle lisukesalaatille. Lopputuloksena siis pastasalaattia jossa oli nyt vähän sinnepäin -aineksia sekä improvisoitu majoneesipohjainen kastike.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti