Alkuperäinen ohje: Intialainen possu / RuokaPirkka 9/10
Annoksia n. 4-6 kpl 0,5 x purjosipuli 2 x porkkana 1 x paprika (punainen) 300 g porsaansuikaleita (maustamaton) 2 rkl tomaattipyreetä 1 dl maustamatonta paksua jogurttia (esim. turkkilaista) inkivääriä garam masalaa vettä suolaa oliiviöljyä cashewpähkinöitä tummaa riisiä Valmistus Huuhtele kasvikset, kuori porkkanat ja poista paprikan siemenkota. Suikaloi kasvikset hienoiksi suikaleiksi. Ruskista pannulla ensin porsaansuikaleet pienessä määrässä öljyä, lisää sitten joukkoon kasvikset sekä hieman lisää öljyä. Kun olet paistanut kasviksia hetken, mausta garam masala -jauheella, suolalla ja tomaattipyreellä. Raasta joukkoon reilun teelusikallisen verran inkivääriä. Lisää joukkoon jogurtti sekä loraus vettä, jotta saat kastikkeesta sopivan paksuista. Hauduta miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Paahda cashewpähkinät kuivalla kuumalla pannulla kevyesti ja ripottele kastikkeen pinnalle juuri ennnen tarjoilua. Varo käräyttämästä pähkinöitä pannulla - näin minulle käy valitettavan usein. Tarjoile keitetyn tumman riisin kanssa, lisukkeiksi kurkkuraita sekä chapati-leipiä. | Vinkkejä:
|
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti