Annoksia n. 2-4 kpl 1 prk tonnikalaa vedessä 1 x makea suippopaprika 1 x sipuli 1 prk tomaattimurskaa 200 g sulatejuustoa (kevätsipuli) sitruunapippuria timjamia oliiviöljyä tummaa riisiä Valmistus Paista pilkottu sipuli sekä paprika pienessä määrässä öljyä pannulla. Lisää tomaattimurska sekä pieni loraus vettä. Sulata joukkoon sulatejuusto. Lisää tonnikala ja mausteet ja anna kiehua kasaan miedolla lämmöllä. Tarjoile keitetyn riisin tai vaihtoehtoisesti pastan kanssa. | Vinkkejä:
|
Ruoanlaitto ei vaadi kuin mielikuvitusta. Rohkeasti kokeilemaan, opit parhaiten tekemällä itse.
lauantai 25. syyskuuta 2010
Tonnikalakastike riisille
Kaavi kasaan mitä sattuu löytymään, eli inspiraatioksi niille päiville kun pitäisi nyhjästä tyhjästä. Kastiketta on helppo soveltaa ja tarjota sekä riisin että pastan kanssa.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti