Annoksia n. 2-4 kpl 200 g A-luokan lenkkimakkaraa 1 x tomaatti 0,5 pss juustoraastetta (rasvaa 17 %) 1 pss pakastekasviksia suolaa mustapippuria oliiviöljyä yrttinen perunamuusi (Apetit, pakaste) Valmistus Puolita tomaatti ja leikkaa siitä ohuita puolikkaita siivuja. Leikkaa makkaraan viiltoja ja laita jokaiseen viiltoon viipale tomaattia. Nosta makkarat vuokaan ja ripottele päälle juustoraaste. Kaada jäiset pakastekasvikset makkaran keskelle vuokaan ja ripottele niiden päälle hieman suolaa, pippuria ja oliiviöljyä. Näin saat kasviksiin enemmän makua. Paista vuokaa uunissa 200 asteessa noin 20 minuuttia. Tarjoile perunamuusin kanssa, lisäksi sinappia. | Vinkkejä:
|
Ruoanlaitto ei vaadi kuin mielikuvitusta. Rohkeasti kokeilemaan, opit parhaiten tekemällä itse.
lauantai 25. syyskuuta 2010
Uunimakkara
Tätä varten ei oikeastaan juurikaan tarvitse kokata, vaan lähinnä maustaa ja yhdistellä sopivia puolivalmisteita. Toki voit tehdä enemmänkin itse, mutta näin pääset melko vähällä vaivalla.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti