Alkuperäinen ohje: Juures-jauhelihapata / KG 7/2009
Annoksia n. 4 kpl, n. 200 kcal/annos 1 x bataatti 3 x punajuuri 1 x sipuli 400 g naudan paistijauhelihaa suolaa mustapippuria oreganoa lihaliemikuutio oliiviöljyä turkkilaista jogurttia Valmistus Kiehauta punajuuret, keitä niitä kuorineen noin 20 min. Paista sillä aikaa jauheliha ja pilkottu sipuli pienessä määrässä öljyä pannulla. Mausta pippurilla ja suolalla. Kuori bataatti ja pilko se pieniksi paloiksi tai suikaleiksi. Laita bataatti vuokaan ja lisää joukkoon jauheliha-sipuliseos. Kuori keitetyt punajuuret ja pilko ne vastaavasti paloiksi tai suikaleiksi. Punajuurien ei tarvitse olla pehmeän muussaantuneita, vaan ne saavat olla hieman pureskeltavia. Liuota lihaliemikuutio noin 2 dl vettä. Sekoita ainekset vuoassa ja kaada joukkoon lihaliemi sekä mausta oreganolla. Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia, tarjoile turkkilaisen jogurtin kera. | Vinkkejä:
|
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti