Alkuperäinen ohje: Tuorepastasalaatti / Yhteishyvä Ruoka 8.10
Annoksia 2 kpl, n. 615 kcal/annos 250 g juustotäytteisiä ravioleja 1 x tuore parsakaali 250 g kirsikkatomaatteja 3 rkl vihreää pestoa 0,5 dl pinjansiemeniä tuoretta basilikaa suolaa Valmistus Erittäin helppo ruoka valmistaa. Pilko ensin parsakaalin kukinnot sopivan kokoisiksi paloiksi ja keitä muutaman minuutin ajan suolalla maustetussa vedessä. Lisää tuorepasta joukkoon kiehumaan ja keitä juuri pakkauksen ohjeen mukaan, yleensä noin 3 min. Valuta siivilässä ja huuhtele nopeasti kylmällä vedellä, jotta kypsyminen loppuu. Kaada parsakaalit ja pasta takaisin kattikaan. Lisää päälle puolikkaiksi pilkotut kirsikkatomaatit, hienonnettu basilika sekä pesto ja sekoita tasaiseksi. Annostele lautasille ja paahda kuivalla pannulla pinjansiemeniä hetken ja ripottele ne annosten päälle. | Vinkkejä:
|
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti