perjantai 20. elokuuta 2010

Naan-pizza

Äärettömän helppoa ja erittäin hyvää. Nigellan reseptivinkin inspiroima, tätä kannattaa säveltää oman maun mukaan.



Alkuperäinen ohje: Naan Pizza / Nigella's Recipies
Annoksia n. 2 kpl, n. 340 kcal/annos

2 kpl naan-leipiä
4 rkl yrttimaustettua paseerattua tomaattia
4 viipaletta ilmakuivattua kinkkua
6 x kirsikkatomaatti
2 dl emmentaljuustoraastetta (17 %)
valkosipuli
basilika


Valmistus
Kuori ja purista valkosipulinkynsi kummallekin naan-leivälle. Levitä leiville 2 rkl paseerattua tomaattia ja asettele tämän päälle ilmakuivatun kinkun viipaleet (2 kpl/leipä). Puolita kirsikkatomaatit, silppua basilika ja lisää ne leipien päälle. Ripottele päällimmäiseksi juustoraaste. Paista noin 5 min 225 asteisessa uunissa, niin että juusto sulaa.
Vinkkejä:
  • Osta valmiiksimaustettua naan-leipää, esim. valkosipuli-korianteri.
  • Valitse täytteet oman maun mukaan, älä kasaa kuitenkaan täytteitä liikaa vaan pitäydy 1-2 täytevaihtoehdossa.

Pihistä:
  • Käytä kuivattuja yrttejä tuoreiden sijaan.
  • Käytä valkosipulijauhetta.

Panosta:
  • Valitse rasvaisempaa juustoa, kuten alkuperäisessä ohjeessa.
  • Valmista naan-leipä itse, kaupan valmiin leivän sijaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti