Annoksia n. 4 kpl, n. 480 kcal/annos 1 prk tonnikalapaloja vedessä 100 g katkarapuja 1 x paprika (keltainen) 1 x sipuli 4 x valkosipulin kynsi 2,5 dl tomaatti-vuohenjuusto ruokakermaa (rasvaa 10 %) 1 prk yrttimaustettua tomaattimurskaa oliiviöljyä sitruunapippuria timjamia ruispastaa Valmistus Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kastike valmistuu nopeasti, joten ehdit valmistaa sen veden kiehuessa ja pastan kypsyessä. Pilko sipulit ja kuullota ne öljyssä pannulla. Lisää kuutioitu paprika ja tonnikala ja paista vielä hetki. Lisää pannulle tomaattimurska, ruokakerma ja katkaravut. Mausta ja anna kiehahtaa kokoon kunnes pasta on valmista. | Vinkkejä:
|
Ruoanlaitto ei vaadi kuin mielikuvitusta. Rohkeasti kokeilemaan, opit parhaiten tekemällä itse.
torstai 19. elokuuta 2010
Tomaattinen tonnikala-katkarapupasta
Varsin helppo pastaruoka, myös suhteellisen nopea valmistaa ja valmistuu lähestulkoon siitä mitä kaapista sattuu löytymään. Soveltuu monenlaiselle pastalle ja helposti muunneltavissa.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti