Annoksia n. 2-4 kpl, n. 600-300 kcal/annos 2 x esipaistettu täysjyväpatonki 1 prk tonnikalaa currykastikkeessa 1 prk ananasmurskaa juustoa (esim. gouda, rasvaa 17 %) mustapippuria Valmistus Leikkaa patongit puoliksi pituussuuntaan, varo kuitenkin leikkaamasta ihan läpi asti. Avaa patongit varovasti keskeltä. Täytä tonnikalalla (kastikkeineen) sekä ananasmurskalla. Mausta vielä pippurilla - jätä pois, jos et välitä pippurista, mutta jos et ole varma sitä kannattaa kyllä kokeilla. Peitä täytteet muutamalla juustoviipaleella (noin 3 kpl/patonki). Paista patongin pakkauksen ohjeen mukaan, yleensä noin 200 astetta ja 10 minuuttia, siinä ajassa kun patongit paistuvat myös täytteet lämpenevät ja juusto sulaa. Kannattaa tarjoilla kaveriksi salaattia. Yhdestä patongista riittää kahteen pienempään tai yhteen isompaan nälkään. | Vinkkejä:
|
Ruoanlaitto ei vaadi kuin mielikuvitusta. Rohkeasti kokeilemaan, opit parhaiten tekemällä itse.
maanantai 23. elokuuta 2010
Tonnikalapatonki
Sopiva välipala, iltapala tai ruoka silloin kun ei joko ole valtava nälkä tai ei vain jaksa tehdä mitään isompaa. Helppo ja nopea, sekä helposti muunneltava. Alkuperäinen idea on lähtöisin eräältä entiseltä työkaveriltani, jota olen muokannut omaan makuun soveltuvaksi.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti