Annoksia n. 4 kpl, n. 260 kcal/annos (+ kananmuna) 300 g naudan paistia 6 x peruna 1 x sipuli 1 x paprika 1 pss vihreitä papuja paloina (pakaste) oliiviöljyä rosmariinia mustapippuria suolaa Alkuvalmistelut Tähän ruokaan voi varsin hyvin käyttää aiemman päivän paistin loput (esim. perjantain paahtopaistitortillan ylijäämän). Jos paistisi ei ole kypsä, kypsennä se ensin joko kokonaisena tai kuutioituna pannulla. Kuori ja pilko perunat kuutioiksi ja esikeitä ne puolikypsiksi - hieman kovat perunat kypsyvät kyllä loppuun pannulla eivätkä myöskään hajoa niin helposti. | Vinkkejä:
|
Valmistus
Pilko sipuli ja paista se öljyssä pannulla yhdessä kuutioidun paistin kanssa. Lisää peruna- ja paprikakuutiot sekä pavut. Mausta ja kääntele pannulla tasaiseksi. Kypsennä muutaman minuutin ajan, kunnes myös perunat ovat kypsiä. Paista lopuksi annoksen kaveriksi yksi kananmuna / annos.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti